EPDAD Akreditasyon

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı’nın İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Matematik Öğretmenliği Programları’na, EPDAD Akreditasyon Ekibi tarafından 9-11 Mart 2020 tarihleri arasında saha ziyareti gerçekleştirilmiştir. Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol ÖZVAR, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şükrü ÖZDEMİR, Fakülte Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Gönül SAKIZ, Fakülte Akreditasyon Komisyon Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Orhan ÇANAKÇI, Dr. Öğr. Üyesi Ali Rıza KÜPCÜ, Arş. Gör. Dr. Mahmut KERTİL, Arş. Gör. Dr. Tuğba HANGÜL, Arş. Gör. Emine Gülen ULUSOY ve Fakülte Sekreteri Erkan ÜNLÜ başta olmak üzere sürece katkı sağlayan tüm idari ve akademik personele, öğrencilerimize, Kütüphane, MİTTO, Kalite Koordinatörlüğü, Mezunlar Ofisi ve MARPAM personellerine sundukları değerli destekleri için teşekkür eder, sürecin Fakültemiz ve Matematik Eğitimi Anabilim Dalımız için olumlu neticelenmesini temenni ederiz.