Atatürk Eğitim FakültesiMatematik Öğretmenliği

Matematik Öğretmenliği

Matematik Eğitimi Seminerleri

"Matematik Eğitimi Seminerleri" kapsamında 17 Aralık 2015 tarihinde Matematik Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Sebahat Kalelioğlu tarafından “İstatistik alan bilgisi ölçeği geçerlik çalışması” başlıklı çalışması gerçekleştirmiştir.

Seminer Günleri

seminer

3 Aralık 2015 tarihinde AEF Dekanlık toplantı odasında Doç. Dr. Emin Aydın tarafından “Problem çözme bağlamı olarak açık sınavlar” başlıklı sunum gerçekleştirilmiştir. Matematik Eğitimi Anabilim Dalı olarak öğretim üyemize teşekkür ederiz.

seminer

Matematik Öğretmenliği 2015-2016 Akademik Yılı Oryantasyon Programı

Ortaöğretim Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalına 2015-2016 akademik yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 8 Ekim 2015 tarihinde oryantasyon programı düzenlenmiştir. Anabilim dalımız öğretim üyelerinin de katılımı ile gerçekleşen programda Arş.Gör. Tuğba Hangül öğrencilerimizin öğretimleri süresince ihtiyaç duyabilecekleri konular hakkında  bir sunum yapmıştır.

Matematik Öğretmenliği Mesleki Gelişim Seminerleri

Ortaöğretim Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalı tarafından düzenlenen "Matematik Öğretmenliği Mesleki Gelişim Seminerleri'nden" ilki 21 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilmiştir. "Yabancı Bir Ülkede Öğrenci Olmak" başlıklı sunum Matematik Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans programından mezun olan öğrencimiz Budy SUGANDI  tarafından yapılmıştır. Budy SUGANDI sunumunda eğitimi süresince Endonezya, Türkiye ve Almanya'da yaşamış olduğu deneyimlerini öğrencilerimize aktarmıştır. Mezun öğrencimize teşekkür belgesi Atatürk Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Ahmet BENZER tarafından takdim edilmiştir.

2013-2014  Mezuniyet Töreni

Ortaöğretim Matematik Öğretmenliği 2013-2014 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni 24 Haziran 2014 tarihinde İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda yapılmıştır. Mezun öğrencilerimize öğretmenlik hayatlarından başarılar dileriz.

Bu sayfa Matematik Öğretmenliği tarafından en son 18.12.2015 08:38:17 tarihinde güncellenmiştir.